„Ако виждах по-далеч от другите, то е защото стоях на раменете на гиганти.“

Исак Нютон

(1642-1727) откривател на гравитацията

(лепилото което държи Вселената заедно)

 
Нашият свят е много по-различен от света на предците ни. Три милиона години креативност и любопитство са довели до десетки хиляди изобретения и открития. Всички те са променили както начина ни на живот, така и начина ни на мислене. Изобретението е нещо ново, създадено чрез подреждане на нещата по нов начин. Откритието е нещо или принцип, което вече е съществувало и е трябвало само да бъде открито. Често е трудно да кажем, къде свършва изобретението и започва откритието. За което и от двете да говорим, факт е, че не се случват за една нощ. Обикновено преди да се появят, има период на подготовка. На изобретението може да му отнеме години да измести съществуващите порядки. Така както цели поколения са необходими на откритието да промени навиците на мисълта.

Ние от „Космически предизвикателства за деца“ вярваме, че да си изобретател или откривател е лесно като детска игра! Именно за това разработихме няколко варианта за рожден ден. 

Който и от форматите да изберете,  ще се постараем (в рамките на човешките възможности), да превърнем празника на вашето дете в незабравимо приключение! Благодарим ви за възможността да сме част от този специален за Вас ден!

Нашите предложения за рожден ден
Звездни приключения

•Подходящ за деца на 5 или 6г.
Отвеждаме децата на вълнуващо приключение сред звездите! Там където те се раждат, а заедно с тях и цели светове! В рамките на 90мин., малките изследователи ще имат възможността да се забавляват, експериментират и дори сами да пресъздадат раждането на звезда!
Какво още включва предложението:
•Вие избирате мястото
•Изпращаме електронна покана до всички ваши гости
•Осигуряваме всички необходими материали

Цени
200лв. при група до 10 деца
250лв. при група от 11 до 20 деца
Космически роботи

•Подходящ за деца на възраст от 7 до 10г.
Изследването на космоса става още по-интересно! В продължение на 90мин. малките изследоваели ще имат възможността да построят прототип на истински космически робот. Ще разберат повече за мисията му, а забавлението е задължително!
Какво още включва предложението:
•Вие избирате мястото
•Мисия, която сме подготвили:
⇒Curiosity – лаборатория в космоса
•Осигуряваме всички необходими материали
Цени
200лв. при група до 10 деца
250лв. при група от 11 до 20 деца